Retourtje Toronto slechts €248

Een deal van , 7. nov. 2018 10:01

Ahoy Piraat!

Deze Canadese stad heeft 's avonds een prachtige verlichte skyline. Je kunt er geen genoeg van krijgen, maar mocht je toch even de stad uitwillen, dan heb je schitterende natuur in de omgeving, zoals bijvoorbeeld de Niagara Falls. Voor slechts €248 heb je al een retourtje vanaf Amsterdam en voor slechts een meerprijs heb je al rechtstreekse retourvluchten met KLM!

vanaf
248
p.p.

Check de details Tijdperk: 1. apr. 2019 - 30. apr. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Toronto

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopst vlieg je in april naar Toronto. Je betaalt in het goedkoopste geval slechts €248 voor een retourticket. Vluchten worden uitgevoerd door Iceland Air. Je kunt ook direct met KLM vliegen naar Toronto. Wil je liever een andere datum? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar de vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zélf een bijpassend verblijf in Canada te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel-tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Retourtje Toronto slechts €248 - 4

Retourtje Toronto slechts €248 - 2

Retourtje Toronto slechts €248

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.