Grijp je kans! Retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf €337

Een deal van , 14. dec. 2018 4:00

Ahoy Piraten!

Canada is een veelzijdig land met zowel bruisende steden, als prachtig natuurschoon. Bezoek bijvoorbeeld de flitsende skyline van Toronto en neem de lift naar de top van de hoge CN Tower. Voor de natuurliefhebbers raden we uiteraard aan om de Niagara Falls en het Banff National Park te bezoeken. We hebben via onze vluchten-tool nu goedkope retourvluchten gevonden vanaf Brussel. Zo vlieg je al vanaf €337 retour naar Canada.

vanaf
337
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 14. dec. 2018 - 14. feb. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Toronto, Vancouver

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopst vlieg je in januari tot en met oktober naar Toronto. Je betaalt in het goedkoopste geval slechts €337 voor een retourticket. Vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen, zoals Air Canada, Swiss Air, Delta, KLM etc. Wil je liever een andere datum? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar de vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zélf een bijpassend verblijf in Canada te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel-tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Grijp je kans! Retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf €337 - 6

Grijp je kans! Retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf €337 - 4

Grijp je kans! Retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf €337 - 2

Grijp je kans! Retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf €337

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Grijp je kans! Retourvluchten naar Toronto en Vancouver vanaf €337