Vluchten
vanaf 381€ p.p.

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381

Een deal van , 27. jan. 2019 15:00

Arrr Piraten!

Laat je verassen door het tropische Costa Rica. Ontdek de weelderige jungles, turquoise oceanen en interessante culturen met deze goedkope retourvluchten vanaf Amsterdam. Je betaalt nu slechts €381 voor een retourticket naar Costa Rica. Januari tot en met april is de beste reisperiode voor een vakantie in Costa Rica, ideale tickets dus! Om te profiteren van deze lage prijzen boek je een vliegticket via onze vluchten-tool.


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Costa Rica kan van maart tot april al vanaf €381. Je vertrekt het voordeligst vanaf Amsterdam. Er zijn genoeg verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Costa Rica gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Costa Rica.

Naar hotel-tool

Suggesties

Hieronder vind je enkele suggesties voor een verblijf in San Jose, de stad waar je na een lange reis even rustig kunt bijkomen voor je aan je droomreis gaat beginnen. De prijzen die je ziet zijn per nacht per kamer.

Costa Rica Guesthouse - 8,4/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381 - 10

Exe San Jose Center - 8,7/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381 - 8Impressie

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381 - 6

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381 - 4

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381 - 2

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkoop! Retourvluchten Costa Rica slechts €381