Tickets naar Lapland, Finland! Retourvluchten nu vanaf €125

Een deal van , 15. dec. 2018 5:00

Ahoy Piraten!

Deze bestemming staat beslist nog op je bucket list! Lapland, het land van de Kerstman, besneeuwde oppervlakten, het Noorderlicht en de Middernachtzon kan je nu een bezoekje brengen met deze goedkope vliegtickets. Via onze vluchten-tool vlieg je namelijk al voor €125 retour naar Kittilä. Het goedkoopst vertrek je vanaf Brussel tussen december en februari. Onvergetelijke last minute tickets!

vanaf
125
p.p.

Bekijk de info Tijdperk: 15. dec. 2018 - 15. feb. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Kittilä

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen naar Lapland kan voordelig van december tot en met februari al voor €125. Je vertrekt vanaf Brussel omdat hier de prijzen het laagst liggen. Zit helaas jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Lapland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Finland.

Naar hotel-tool


Impressie

Tickets naar Lapland, Finland! Retourvluchten nu vanaf €125 - 6

Tickets naar Lapland, Finland! Retourvluchten nu vanaf €125 - 4

Tickets naar Lapland, Finland! Retourvluchten nu vanaf €125 - 2

Tickets naar Lapland, Finland! Retourvluchten nu vanaf €125

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Tickets naar Lapland, Finland! Retourvluchten nu vanaf €125