Vluchten
vanaf 20€ p.p.

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20!

Een deal van , 19. dec. 2019 10:00

Ahoy Piraat!

Het mini-eilandje Malta is een culturele schat om te bezoeken, de perfecte winterzonbestemming en ook nog eens spotgoedkoop! Het bijzondere aan Malta is dat het nog niet overspoeld wordt door toeristen. Dat is nogal verbazend, kijk maar eens naar deze vluchten voor20 retour! Dat kun je toch niet laten!

Je hebt retourvluchten in het laagseizoen voor maar €20. De goedkoopste vluchten zijn vanaf Maastricht, maar ook vanaf Eindhoven vlieg je vanaf €26 retour! Normaal ben je minimaal het dubbele kwijt, dus boek snel en haal het zonnetje in huis!

vanaf
20€
p.p.

Details Tijdperk: 19. dec. 2019 - 31. jul. 2020

Origine
Eindhoven, Maastricht
Bestemming
Malta

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 14

Reismogelijkheden

Vliegen naar Malta kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven of Maastricht. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Malta kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op het eiland halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf op Malta kan je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 12

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 10

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 8

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 6

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 4

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20! - 2

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Winterzon op Malta! Retourvluchten vanaf Eindhoven of Maastricht nu slechts €20!