Vluchten
vanaf 297€ p.p.

Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297

Een deal van , 20. jan. 2019 10:00

Ahoy Piraten!

Met deze goedkope vliegtickets via TUIfly ben je dichter bij Miami dan ooit. Je vliegt namelijk al voor €297 retour met directe vluchten. Vertrekken doe je vanaf Brussel. Geniet hier van het prachtige klimaat, de mooie zandstranden en het bruisende jetset leven! Kies daarnaast voor een huurauto om je vakantie helemaal compleet te maken!

vanaf
297€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 18. jan. 2019 - 18. mrt. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Miami
  • Details

    Voorbeeldvluchten

    Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297 - 10

    Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297 - 8


Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopste vlieg je in de maanden januari 2019 - maart 2019. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door TUI Fly. Vertrek is vanaf Brussel-Zaventem.

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website.


Impressie

Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297 - 6

Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297 - 4

Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297 - 2

Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Last minute knaller! Retourvluchten naar Miami voor slechts €297