Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam

Een deal van , 19. mei. 2019 5:04

Ahoy Piraat!

Ook zo'n zin in een verre tropische bestemming, lekker eten en eens wat anders dan het Hollandse weer? Ontdek Taiwan! Dit land heeft talrijke highlights, maar het wordt nog niet massaal bezocht door toeristen. Dat klinkt gek terwijl het zoveel prachtige bezienswaardigheden heeft en daarnaast kan je er nu extra voordelig naartoe vliegen! Je hebt al retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €337! Bezoek het prachtige meer Sun Moon, of naar het adembenemende Taroko Gorge en vergeet vooral niet de hoofdstad Taipei te gaan! Eén van de meest bijzondere parken die wij zeker kunnen aanraden is het Yushan National Park, waar je heerlijk kunt hiken! Boek nu deze goedkope vliegtickets en geniet van het bijzondere Oost-Aziatische eiland.

vanaf
337
p.p.

Check de details Tijdperk: 26. aug. 2019 - 17. dec. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Taiwan

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Taiwan is het goedkoopst in augustus tot en met december. Je vertrekt vanaf Amsterdam. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker op onze website en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Overstap

Bij sommige vluchten zal je een lange overstap in Xiamen, China moeten maken. Dit is natuurlijk een mooie kans om deze stad beter te leren kennen. Bij Xiamen Airlines kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis hotelovernachting tijdens je overstap. Lees hierover meer op de website van de maatschappij.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Taiwan te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Suggestie in Taipei:

3*-DI Hua Jie Stay - Prijs voor een tweepersoonskamer per nacht. Score 8,2/10

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam - 12

Impressie

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam - 10

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam - 8

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam - 6

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam - 4

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam - 2

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Retourvluchten naar Taiwan slechts €337 vanaf Amsterdam