Vluchten
vanaf 338€ p.p.

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf)

Een deal van , 9. sep. 2019 16:00

Ahoy Piraat!

Ook zo'n zin in een verre tropische bestemming, lekker eten en eens wat anders dan het Hollandse weer? Ontdek Taiwan! Dit land heeft talrijke highlights, maar het wordt nog niet massaal bezocht door toeristen. Komt dat even goed uit: er zijn nu super goedkope vluchten naar Taipei! Je hebt boekt al een retourtje vanaf Amsterdam voor slechts €338! Bezoek het prachtige meer Sun Moon, het adembenemende Taroko Gorge en vergeet vooral niet om een paar dagen in de bijzondere hoofdstad Taipei te verblijven! Onze tip voor de natuurliefhebbers: ga hiken in het Yushan National Park! Boek nu deze goedkope vliegtickets en geniet van dit bijzondere Oost-Aziatische eiland.

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf) - 14

vanaf
338
p.p.

Check de details Tijdperk: 9. sep. 2019 - 17. dec. 2019

Origine
Amsterdam, Düsseldorf
Bestemming
Taiwan

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Taiwan is het goedkoopst tussen oktober 2019 en maart 2020. Je vertrekt vanaf Amsterdam. Vluchten worden veelal uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker op onze website en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Overstap

Bij sommige vluchten zal je een lange overstap in Xiamen, China moeten maken. Dit is natuurlijk een mooie kans om deze stad beter te leren kennen. Bij Xiamen Airlines kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis hotelovernachting tijdens je overstap. Lees hierover meer op de website van de maatschappij.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Taiwan te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf) - 10

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf) - 8

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf) - 6

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf) - 4

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf) - 2

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf)

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Goedkoop naar Taiwan! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor slechts €338! (ook goedkoop vanaf Düsseldorf)