Vluchten
vanaf 4,99€ p.p.

Ryanair Sale! Enkeltjes al vanaf €4,99 en retour voor slechts €9,99

Een deal van , 21. mrt. 2018 16:03

Ahoy!

Het is weer sale bij Ryanair! Dit keer houdt dat in dat je al een enkeltje boekt voor slechts €4,99 en retour ga je al voor iets minder dan €10. De goedkope tickets vind je in april en mei, ideaal als je er snel nog even tussenuit wilt. We hebben vluchten op een rijtje gezet met vertrek vanaf Brussel-Zaventem, Brussel-Charleroi, Eindhoven, Maastricht en Weeze. Daarnaast hebben we ook enkele vluchten vanaf Bremen toegevoegd, voor onze volgers uit het noorden. Kijk snel hieronder voor de bestemmingen!


Accommodatie en huurauto

Als je eenmaal zo'n super goedkoop ticket op de kop getikt hebt, wil je ook een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op accommodaties en financiën spelen daar ook zeker een rol bij. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en zoek het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in de stad waar jij naartoe gaat. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een huurauto. Voer in onze prijsvergelijker jouw voorkeuren in en vind je ideale huurauto!

Boek hotelBoek huurauto

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Ryanair Sale! Enkeltjes al vanaf €4,99 en retour voor slechts €9,99