Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132

Een deal van , 19. dec. 2018 12:00

Ahoy Piraten!

Naast veel mooie foto's maken, kan je op Santorini genieten van zon, zee en strand. Dit Griekse eiland staat bekend om zijn blauwe ramen en witte kerkjes met blauwe koepels. We raden je aan het vulkanisch landschap en de prachtige authentieke dorpjes (met de verrukkelijke restaurants) te ontdekken. Genoeg te doen! Via onze vluchten-tool hebben we hele goedkope vliegtickets gevonden voor in april. Je vliegt namelijk retour vanaf Amsterdam voor slechts €132 per persoon!

vanaf
132
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 19. dec. 2018 - 19. feb. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Santorini

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Santorini kan het hele jaar door, maar is het goedkoopst in april. Er vliegen meerdere maatschappijen vanuit Nederland richting Griekenland. In het voorbeeld hebben we Amsterdam als vertrekluchthaven genomen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Santorini gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Santorini.

Porto Castello - 7,1/10 score. Prijs is per 2 personen, per nacht.

Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132 - 8

Villa Manos - 8,8/10 score. Prijs is per 2 personen, per nacht.

Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132 - 6

Naar hotel-tool


Impressie

Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132 - 4

Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132 - 2

Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Super Santorini! Retourvluchten vanaf Amsterdam nu slechts €132