Vluchten

Retourvluchten Singapore in november: nu met Lufthansa voor €294 met ruimbagage

Een deal van , 15. mrt. 2020 14:01

Misschien wil je op dit moment niet naar Singapore, maar in november wel! Deze vliegtickets zijn nu ook wel heel verleidelijk, want ze zijn uitzonderlijk goedkoop! Je hebt al een retourtje voor €294 met Lufthansa, dus een heerlijke comfortabele vliegmaatschappij die je helemaal naar het verre Singapore brengt. Wees wel snel, want normaal betaal je het dubbele!

Spotgoedkoop naar Singapore
1. mei. 2020 - 31. dec. 2020
Amsterdam
Vluchten zijn met Lufthansa met ruimbagage
​Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen naar Singapore kan tussen nu en december 2020. Het voordeligst vertrek je vanaf Amsterdam en vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa en SWISS. In de bovenstaande tabel vind je verschillende vluchtvoorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

BOEK

Accommodatie

Als je naar Singapore gaat, wil je uiteraard een comfortabel verblijf hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Singapore.

Naar hotel-tool

Impressie Singapore

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Retourvluchten Singapore in november: nu met Lufthansa voor €294 met ruimbagage