Vluchten
vanaf 67€ p.p.

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland

Een deal van , 20. dec. 2019 10:00

Ahoy Piraat!

Wijze woorden van Poetin waren ooit; deze vluchten moet je boeken! Je hebt namelijk een retourvlucht naar het verre St. Petersburg voor maar €67! Dit betreft een retourvlucht vanaf Eindhoven met een overstap in Londen. Normaal gesproken betaal je voor de vlucht €150-200, dus grijp je kans! Met een beetje geluk kun je ook nog even lekker shoppen in de Britse hoofdstad!

Bezoek de culturele hoofdstad van Rusland voor een spotprijsje en ga alle schitterende bezienswaardigheden af. Goed om te weten is dat je vanaf volgend jaar gemakkelijk en snel een gratis eVisa aanvragen voor de stad Sint Petersburg.

vanaf
67€
p.p.

Details Tijdperk: 20. dec. 2019 - 30. apr. 2020

Origine
Eindhoven
Bestemming
St. Petersburg


Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland - 12

Highlights Sint Petersburg

St. Petersburg wordt gezien als de culturele hoofdstad van het land, want hier valt genoeg te beleven! Want waar moeten we beginnen? Je hebt hier het Winterpaleis, waar de Russische keizers verbleven. Ook vind je hier de Hermitage, een groot museum dat volstaat met Russische kunst uit veel verschillende tijdperken.

Op een klein eilandje midden in de stad vind je de Petrus-en-Paulusvesting, wat ongeveer 300 jaar geleden gebouwd is. Maar dat is nog niet alles, de Kerk van de Verlosser op het Bloed vind je hier ook en het heeft wat weg van een kleinere variant van het Kremlin in Moskou. We laten aan jou over welke van de twee je mooier vindt. Je hebt hier een aantal dagen om de stad te verkennen en dat heb je hier ook wel nodig!

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Sint Petersburg kan dus voor een geweldige prijs van €67 retour vanaf Eindhoven. In het voorbeeld ga je van 13 tot 23 januari. Meer data voor dit bedrag vind je in bovenstaande tabel. Zit jouw voorkeur er toch niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden! Je boekt de vlucht en het verblijf apart.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Sint Petersburg kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland - 10

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland - 8

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland - 6

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland - 4

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland - 2

Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Sprankelend Sint Petersburg: retourvluchten nu voor €67 naar één van de mooiste steden van Rusland