Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht

Een deal van , 13. sep. 2018 3:00

Ahoy Piraat!

We hebben vandaag een mooi dealtje voor je. Sofia is misschien niet de meest bekende stad in Europa, maar wordt dan ook zeer onderschat! Naast dat je er heerlijk goedkoop kunt eten en drinken, zijn er diverse bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Een highlight is natuurlijk de imposante Alexander Nevsky Kathedraal, maar ook de Boyana Kerk en Nationaal Cultuurpaleis moet je gezien hebben. Ook is het bijzondere Rila Klooster dichtbij Sofia te vinden.

vanaf
52
p.p.

Check de details Tijdperk: 17. nov. 2018 - 20. nov. 2018

Origine
Eindhoven
Bestemming
Sofia

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Sofia kan het goedkoopst in november. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair of Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool


Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Sofia. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het Easy Apartments als voorbeeldaccommodatie, daar vind je hieronder meer informatie over. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

Grand Hotel Sofia - 9,1/10 score op Booking.com. Prijs is voor 2 personen, per kamer.

Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht - 8

Meer informatie


Impressie

Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht - 6

Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht - 4

Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht - 2

Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Spotgoedkoop Sofia: 4 dagen voor €52 inclusief appartement & vlucht