Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367

Een deal van , 25. mei. 2019 12:00

Ahoy Piraat!

Nog op zoek naar een zonnige bestemming? Dan zijn deze spotgoedkope vliegtickets naar Puerto Rico misschien wel iets voor jou! Ontdek op dit Caribisch eiland zowel adembenemende stranden, als culturele schatten. Ga de jungle in bij El Yunque en maak een geweldige hike door de bergen, langs de watervallen en de mangroves. Bewonder de prachtige onderwaterwereld met een snorkeltocht, ga kajakken door de jungle en beleef een magisch natuurfenomeen door te zwemmen in een van de bioluminescente baaien van Puerto Rico waar het water oplicht! Boek nu jouw retourvlucht voor slechts €367!

vanaf
367
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 5. nov. 2019 - 22. mrt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Puerto Rico

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Puerto Rico vind je met een vertrekperiode in de maanden november 2019 t/m maart 2020. Vluchten worden uitgevoerd door verschillende vliegmaatschappijen. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Puerto Rico. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Puerto Rico gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Puerto Rico.

Naar hotel-tool


Impressie

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367 - 32

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367 - 30

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367 - 28

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367 - 26

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367 - 24

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367 - 22

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Spotgoedkoop! Retourvluchten van Amsterdam naar Puerto Rico slechts €367