Vluchten

Kon'nichiwa! Voor slechts €261 rechtstreeks naar Tokio

Een deal van , 1. aug. 2019 11:01

Rechtstreekse vluchten voor €261 naar Tokio, zijn we helemaal gek geworden? Ja dat zijn we zeker, want dit is gewoon waar! Enig nadeel, je vliegt vanaf Parijs. Al zijn er heel veel manieren om op een goedkope wijze naar Parijs te komen. Japan bereik je alleen niet snel zo goedkoop. Genieten van alle soorten Sushi, spreek met een aantal van de 30 miljoen inwoners en ontdek vooral ook de prachtige nationaal parken in de omgeving. Sayōnara!

Ontzettend goedkope vluchten naar Japan
10. sep. 2019 - 10. feb. 2020
Aeroflot
Parijs - Tokio
1 koffer inbegrepen
Highlights Japan

Dit Aziatische land kent een enorme lange geschiedenis en tradities zijn er tegenwoordig nog steeds heel belangrijk. Je vindt hier een overweldigende mix tussen de moderne tijd en deze tradities. Japan is ook nog eens heel veelzijdig, je vindt schitterende nationale parken zoals Kamikochi of tempels zoals Nikko. Ook vind je hier prachtige stranden, gigantische metropolen en een vriendelijke bevolking. Japan heeft onlangs een nieuwe keizer gekregen. De hoofdstad Tokio is met 30 miljoen mensen de grootste stad ter wereld en is een beleving op zich.

​Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Tokio vind je met een vertrekperiode tussen november 2019 en februari 2020. Vluchten worden uitgevoerd door Aeroflot het meest waarschijnlijke is. in de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Tokio. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Tokio te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.


Naar hotel-tool

Impressie

Kon'nichiwa! Voor slechts €261 rechtstreeks naar Tokio