Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58!

Een deal van , 14. sep. 2018 5:01

Ahoy Vakantiepiraten!

Staat het bezoeken van een wereldwonder ook zo hoog op jou bucketlist? Dit is de deal voor jou! Je vliegt nu supervoordelig naar het mystieke Jordanië, want al voor maar €58 heb jij een retourticket in de pocket! Jordanië is een land dat bol staat van geschiedenis en cultuur, waar een bezoekje aan modern wereldwonder Petra natuurlijk niet kan ontbreken! Daarnaast is het er ook nog eens heerlijk zonnig en goedkoop, wat wil je nog meer in een vakantieland!?


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Amman, Jordanië kan in december 2018, januari en februari 2019 al voor maar €58! Vertrekken doe je vanuit Brussel, omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten wordt uitgevoerd door Ryanair. Er zijn genoeg verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Jordanië gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Jordanië.

Naar hotel-tool

Suggesties

Na je vlucht wil je misschien eerst even tot rust komen in de stad van aankomst, Amman, voor je de reis van je dromen voortzet. Hieronder hebben wij enkele suggesties voor je op een rijtje gezet, in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils!

Zaman Ya Zaman Boutique Hotel: 4/5 met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €33 per nacht voor 2 personen

Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58! - 8

Villa Dia Guesthouse: 4/5 op met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €45 per nacht voor 2 personen

Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58! - 6

Ayass Hotel: 4,5/5 met Travellers Choice Award op Tripadvisor - €78 per nacht voor 2 personen

Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58! - 4

Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58! - 2
Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Nu nog goedkoper! Spotgoedkope tickets naar Jordanië, retourvluchten al voor maar €58!