Fantastische stedentrip: 3 dagen Berlijn slechts €60 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf

Een deal van , 11. okt. 2018 10:03

Fantastische stedentrip: 3 dagen Berlijn slechts €60 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 17

Ahoy Piraten!

Berlijn, de stad met een bewogen geschiedenis, is de perfecte bestemming voor een stedentripje in het najaar. De verschillende highlights, zoals Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor en East Side Gallery zijn zeker een bezoekje waard. Maar wist je dat er is zóveel meer in deze stad te doen is? Smul bijvoorbeeld van het lekkere eten in een van de vele restaurants en barretjes of probeer een typische curryworst! Ook raden we je aan het uitgaansleven van Berlijn te ontdekken! Hoe dan ook, met deze samengestelde deal betaal je nu voor een 3-daagse stedentrip slechts €60. Je boekt de vluchten en het verblijf apart. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

vanaf
60
p.p.

Bekijk hier de info Tijdperk: 11. okt. 2018 - 10. nov. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Berlijn

Prijsberekening

  • Prijs vlucht = €19
  • Totaalprijs verblijf = €80
  • Prijs hotel per persoon = €40
  • Totaalprijs vlucht + verblijf = €59

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Berlijn kan in de de periode september tot en met december al vanaf €19. Vertrekken doe je vanaf Brussel-Zaventem omdat hier de prijzen het laagst zijn. In het voorbeeld ga je van 3 tot 5 december, maar in oktober en november zijn de vluchten vaak €19. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata! Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Vervoer

Bij deze reis is de vlucht uiteraard geen must, Berlijn is ook gemakkelijk en snel te bereiken met de auto of trein. Liever niet met het vliegtuig? Treintickets kun je boeken via NSInternational.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Berlijn. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels


Impressie

Fantastische stedentrip: 3 dagen Berlijn slechts €60 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 11

Fantastische stedentrip: 3 dagen Berlijn slechts €60 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 9

Fantastische stedentrip: 3 dagen Berlijn slechts €60 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 7

Fantastische stedentrip: 3 dagen Berlijn slechts €60 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.