Vluchten Hotels
vanaf 122€ p.p.

Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf

Een deal van , 14. sep. 2018 12:01

Ahoy Piraten!

Sevilla is bij uitstek een geweldige stad om een stedentripje te maken. Dwaal door de grote openluchtmuseum en vergeet niet het erfgoed van de Moren een bezoekje te brengen. Daarnaast mag je ook niet het icoon van de stad, de Catedral de Santa María de la Sede met haar klokkentoren 'Giralda' overslaan. Na een dag vol activiteiten kan je naar de Joodse wijk Santa Cruz, met zijn smalle straatjes en typisch Sevillaanse huizen, om heerlijke taps te eten in een van de restaurants. Voor slechts €122 per persoon heb je al een 3-daagse stedentrip te pakken. Vliegtickets en hotels boek je apart. Lees snel de info hieronder.

vanaf
122€
p.p.

Check de deal Tijdperk: 14. sep. 2018 - 30. okt. 2018

Origine
Eindhoven
Bestemming
Sevilla

Mogelijke vertrekdata

Voordelig vliegen naar Sevilla is vooral mogelijk in november en december. De vluchten naar Sevilla zijn het goedkoopst vanuit Eindhoven. De vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door Ryanair. In de bovenstaande tabel vind je verschillende laag-geprijsde voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht. Vergeet daarnaast ook niet de nieuwe handbagage regels van Ryanair door te nemen.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Sevilla te vinden. Deze vind je snel met de tool op onze website. Hieronder hebben we alvast een paar suggesties voor je op een rijtje gezet! Let op, dit zijn slechts suggesties en voorbeelden van goed geprijsde hotels. Pas zelf de data aan om te zien wat je kwijt bent voor het betreffende hotel.

Hotel Plaza Santa Lucia - 4/5 score op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht. Inclusief ontbijt.

Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 8

Exe Sevilla Macarena - 3,5/5 score op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht.

Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 6


Impressie

Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 4
Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf - 2
Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Mooie stedentrip: 3 dagen Sevilla slechts €122 inclusief vluchten en centraal gelegen verblijf