Stedentripje Portugal: 4 dagen fantastisch Faro slechts €90 incl. vluchten & centraal verblijf

Een deal van , 27. jun. 2019 1:00

Faro is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt bij een stedentripje naar Portugal, daarom willen we je graag laten zien waarom deze stad toch zeker een bezoekje waard is! Het is hier vrijwel altijd warmer dan in Nederland, dus ontsnap in de koude wintermaanden voor een paar dagen naar het warmere zuiden. Faro heeft een prachtig oud centrum met gezellige cafeetjes dat wordt omringd door een stadsmuur met een schitterende stadspoort. Onze tip: bezoek de lugubere Capela dos Ossos in de Igreja do Carmo (de kapel in deze kerk werd gebouwd met de botten van zo’n 1000 overleden monniken!)

7. okt. 2019 - 17. dec. 2019
Verblijf midden in het centrum!
Eindhoven, Brussel
Tweepersoonskamer
9, 3/10 op Kayak
Mogelijke reisdata

Vliegen naar Faro kan het goedkoopst tussen oktober en december 2019. Om het zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven of vanaf Charleroi. De goedkoopste vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast een suggestie gegeven voor een goed verblijf in Faro. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Stedentripje Portugal: 4 dagen fantastisch Faro slechts €90 incl. vluchten & centraal verblijf