Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367

Een deal van , 1. mei. 2018 12:49

Ahoy Piraten!

Volgende bestemming: Tokio! Deze Japanse metropool is zeker een bezoekje waard! Knipperende billboards, fantastisch eten, high-tech snufjes: hier vind je het allemaal. We hebben vluchten gevonden waardoor jij er ook nog eens voor een hele kleine prijs naartoe kunt vliegen, want je boekt nu al een retourticket voor maar €367! Laat je verrassen door het unieke Tokio!

vanaf
367
p.p.

Retourvluchten Amsterdam - Tokio Tijdperk: 23. mei. 2018 - 16. jun. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Tokio

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Tokio kan in de maanden mei en juni al vanaf €367. Je vertrekt vanaf Amsterdam, omdat hier de prijzen het laagst liggen. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Overstap

Met de hierboven geselecteerde vluchten zul je een lange overstap in Xiamen, China moeten maken. Dit is natuurlijk een mooie kans om deze stad beter te leren kennen. Bij Xiamen Airlines kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis hotelovernachting tijdens je overstap. Lees hierover meer op de website van de maatschappij.

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info vind je in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Japan te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website. Hieronder vind je enkele suggesties voor je eerste nachten in Tokio, waar je misschien rustig wilt bijkomen van de lange reis.

Naar hotel-tool

Suggesties

Grids Tokyo Akihabara Hotel&Hostel - Tripadvisorbeoordeling van 4,5/5 met Certificaat van Uitmuntendheid. Prijs is per kamer, per nacht.

Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 24

&and Hostel Asakusa North - Tripadvisorbeoordeling van 4,5/5. Prijs is per kamer, per nacht.

Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 22

Hotel & Hostel On The Marks Tokyo Kawasaki - Tripadvisorbeoordeling 4,5/5 met Certificaat van Uitmuntendheid. Prijs is per kamer, per nacht.

Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 20

Impressie Tokio

Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 18
Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 16
Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 14
Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 12
Super cheap naar Japan: retourvluchten van Amsterdam naar Tokio slechts €367 - 10

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.