Vluchten
vanaf 12€ p.p.

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12!

Een deal van , 30. dec. 2019 20:00

Ahoy Piraten!

Sale, sale en nog eens sale! Je kan nu mega goedkoop naar Scandinavië vliegen! Een retourtje naar Kopenhagen kost nu bijvoorbeeld nog maar €12 en de vluchten naar Stockholm slechts €14! De vluchten naar Oslo zijn in vergelijking iets aan de hoge kant met €66, maar je vertrekt dan wel vanaf Amsterdam, waar de vluchten naar Noorwegen normaal gesproken een stuk duurder zijn. Boek een lekker weekendje weg, een midweekje of blijf wat langer en maak er meteen een complete vakantie van! In Scandinavië valt er ongelooflijk veel te zien en te doen: leuke en gezellige steden en uiteraard de prachtige natuur met fjorden, meren, bergen en bossen!

Boek nu en profiteer van deze bizar goedkope vluchten!

vanaf
12€
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 6. jan. 2020 - 31. jan. 2020

Origine
Düsseldorf, Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Noorwegen, Denemarken, Zweden

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12! - 10

Reismogelijkheden

Vliegen naar Kopenhagen, Oslo en Stockholm kan het goedkoopst tussen januari en maart 2020. Om jouw stedentrip zo goedkoop mogelijk te maken, boek je de vluchten en het verblijf apart. Vliegen naar Stockholm of Kopenhagen is het goedkoopst vanaf Düsseldorf en de vluchten naar Oslo zijn het goedkoopst met vertrek vanaf Amsterdam. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Norwegian of Lauda Motion. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Kopenhagen, Oslo of Stockholm kan je zelf zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het wel zo makkelijk om zelf al je voorkeuren in te vullen! Gebruik onze hotel-tool en je vindt eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12! - 8

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12! - 6

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12! - 4

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12! - 2

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Super goedkope vluchten naar Denemarken, Zweden & Noorwegen: retourtjes al vanaf €12!