Super Senegal! Retourvluchten vanaf Brussel slechts €304

Een deal van , 30. dec. 2018 10:00

Ahoy Piraten!

Behalve een indrukwekkende natuurlandschap, heeft Afrika zoveel meer te bieden. Zo kan je er ook prima naartoe voor een zonvakantie. Je zult je ogen uit kijken bij de prachtige zandstranden. Het land Senegal leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor een onvergetelijke reis; de fabelachtige stranden, vriendelijke mensen en de historische plekken moet je gezien hebben. Als je tijd over hebt, raden we je zeker aan op safari te gaan! Vanaf €304 heb je via onze vluchten-tool een retourvlucht te pakken. Let's go!

vanaf
304
p.p.

Bekijk de deal Tijdperk: 19. jan. 2019 - 9. okt. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Senegal

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Dakar is het goedkoopst vanaf januari t/m oktober 2019. Dan vlieg je al vanaf €269 retour. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Iberia en vertrekken van Brussel. De tussenstop vindt plaats in Madrid (dat zeer zeker ook een bezoekje waard is). Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Senegal gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Senegal.

Naar hotel-tool


Impressie

Super Senegal! Retourvluchten vanaf Brussel slechts €304 - 6

Super Senegal! Retourvluchten vanaf Brussel slechts €304 - 4

Super Senegal! Retourvluchten vanaf Brussel slechts €304 - 2

Super Senegal! Retourvluchten vanaf Brussel slechts €304

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Super Senegal! Retourvluchten vanaf Brussel slechts €304