Vluchten
vanaf 419€ p.p.

Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419

Een deal van , 22. aug. 2017 20:04

Ahoy Piraten!

Wat een mooie deal! We hebben namelijk een perfecte trip voor je gevonden, want met deze tickets betaal je slechts €419 voor een bezoek aan zowel Miami als de Bahama's! Hoe dat in zijn werk gaat? Een retourvlucht van Amsterdam naar Miami is nu slechts €247, neem daarbij een retourtje naar Nassau voor slechts €172 en je bent slechts €419 kwijt voor deze super tickets! Zien we jou dit jaar in Miami en de Bahama's?


Mogelijke reisdata

Vliegen naar Miami en de Bahama's kan van september tot en met december al vanaf €419 (€247 + €178). Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar deze bestemmingen wilt vliegen, vanaf Brussel-Zaventem vlieg je tevens zeer voordelig naar Miami. De goedkoopste vluchten naar Miami worden uitgevoerd door WOWair en alleen de handbagage is inbegrepen, ruimbagage is bij te boeken tegen een meerprijs.

Mochten deze data je niet uitkomen, dan zijn er nog genoeg verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar deze bestemmingen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Miami en de Bahama's. Check ook zeker Airbnb voor de scherpste prijzen.

naar hotel-toolnaar Airbnb

Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419 - 8
Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419 - 6
Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419 - 4


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419 - 2

Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419

Super tickets, bezoek Miami en de Bahama's voor slechts €419