Superdeal: Vluchten Manilla, Filipijnen, slechts €348 retour

Een deal van , 15. dec. 2017 4:04

Ahoy,

Staan de Filipijnen ook hoog op jouw verlanglijstje? Dan is dit je kans om dit unieke land te gaan ontdekken! We hebben namelijk scherp geprijsde tickets gevonden naar de hoofdstad van de Filipijnen: Manilla. Je bent voor een retourtje namelijk slechts €348 kwijt! Dit is de ideale start van een rondreis door dit indrukwekkende land of het begin van een onvergetelijke reis door Azië! Wees er snel bij!


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Filipijnen doe je het goedkoopste in mei 2018. Door de speciale actie van China Southern Airlines vlieg je dan al vanaf €348 retour. Bij deze prijs is zowel hand- als ruimbagage inbegrepen. Vertrekken doe je vanaf Düsseldorf, omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Manilla wilt vliegen. Op sommige data kan het zijn dat een andere airline goedkoper is. Zit jouw perfecte vlucht niet tussen onze selectie? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Filipijnen gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarbij een persoonlijke voorkeur als het aankomt op accommodaties en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je gemakkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in de Filipijnen.

Naar hotel-tool

Een echte aanrader is City Garden Grand Hotel in Manilla. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een 4,5/5 en het Certificaat van Uitmuntendheid. Dit hotel brengt heerlijke luxe en een panorama zwembad op het hoteldak!

Superdeal: Vluchten Manilla, Filipijnen, slechts €348 retour  - 15

Als je liever voor een wat scherpere prijs gaat, is het 3*-Hotel Durban een goede keuze. Dit hotel scoort een goede 4/5 op Tripadvisor, inclusief Traveler's Choice Award. Een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding!

Superdeal: Vluchten Manilla, Filipijnen, slechts €348 retour  - 13

Impressie

Superdeal: Vluchten Manilla, Filipijnen, slechts €348 retour  - 11
Superdeal: Vluchten Manilla, Filipijnen, slechts €348 retour  - 9
Superdeal: Vluchten Manilla, Filipijnen, slechts €348 retour  - 7

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.