Vluchten

WOW! Je kan nu mega cheap naar Thailand: retourtje Amsterdam - Bangkok al vanaf €325

Een deal van , 13. apr. 2020 16:01

SWISS Air slaat toe! We publiceerden al eerder goedkope vluchten naar Zuid-Afrika met SWISS, maar je kunt nu ook voor €325 in augustus naar Bangkok! Dat is ongelofelijk! We vinden deze bedragen ongekend laag, want in de zomervakantie betaal je normaal gesproken het dubbele voor deze vluchten. Ook zijn deze vluchten inclusief ruimbagage, hoe voordelig!

Heel goedkoop naar Bangkok in augustus
1. jul. 2020 - 30. dec. 2020
4*-SWISS Airlines met ruimbagage
Veel data beschikbaar!
Vertrekmogelijkheden

Vliegen naar Bangkok is het goedkoopst in juli tot en met december 2020. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Amsterdam. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door SWISS Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Bangkok gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Bangkok.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Impressie

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

WOW! Je kan nu mega cheap naar Thailand: retourtje Amsterdam - Bangkok al vanaf €325