Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401

Een deal van , 20. okt. 2018 12:02

Ahoy!

Je kent de Filipijnen wellicht van de prachtige foto's vol palmbomen, witte stranden en een adembenemend mooie zee. Grote kans dat deze beelden op Cebu of een van de omliggende eilanden is genomen! Dit aards paradijs is nut gemakkelijk te bezoeken, want vanaf Amsterdam heb je nu vluchten vanaf €401 naar Cebu. Tickets zijn te boeken voor vertrek tussen november en maart, vluchten worden uitgevoerd door onder andere China Eastern.

vanaf
401
p.p.

Check de tickets Tijdperk: 30. okt. 2018 - 11. dec. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Cebu

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Cebu City vind je met een vertrekperiode tussen november 2018 en maart 2019. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere China Eastern. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Cebu. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info vind je in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Cebu te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Suggestie

Maayo Hotel - Tripadvisorbeoordeling van 4,5/5. Prijs is per kamer, per nacht.

Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401 - 8

Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401 - 6

Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401 - 4

Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401 - 2

Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Tickets Cebu, Filipijnen: retourvluchten nu slechts €401