Vluchten
vanaf 45€ p.p.

Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour

Een deal van , 24. aug. 2018 18:05

Ahoy!

Guinness bier, donkere cafés en historische kastelen, we hebben het natuurlijk over het immer gezellige Dublin! Deze stad staat garant voor een paar heerlijke dagen citytrippen. We hebben nu vluchten gevonden vanaf Amsterdam waarmee je voor slechts €45 al retour vliegt naar de Ierse hoofdstad. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Als je liever met een andere maatschappij vliegt, kan dat al vanaf €70 met Aer Lingus. Tickets zijn te boeken voor vertrek tussen september en december.

vanaf
45€
p.p.

Check tickets Tijdperk: 1. sep. 2018 - 23. dec. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Dublin

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Dublin kan in de maanden september tot en met december al vanaf €45. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Dublin wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair, voor een kleine meerprijs vlieg je met Aer Lingus. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen


Accommodatie

Als je naar Dublin gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Dublin.

Naar hotel-tool

Hotelsuggestie

Aspect Hotel Dublin Park West - 4/5 inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht

Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour - 8


Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour - 6

Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour - 4

Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour - 2

Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Tickets Dublin nu slechts €45 voor een retour