Vluchten
vanaf 450€ p.p.

Cheap naar een tropisch eiland: vlieg voor maar €450 naar de Seychellen

Een deal van , 4. sep. 2018 20:08

Ahoy Piraat!

Als een echte piraat kan je nu op zoek naar een schat op één van de eilanden van de Seychellen, zonder dat het jou een fortuin kost. Je kunt nu namelijk met British Airways heel goedkoop vliegen vanaf Amsterdam naar de Seychellen, een tropische eilandengroep in de Indische Oceaan. Vooral bekend van de parelwitte stranden en fantastische blauwe zee. Een retourticket is nu vanaf slechts €450!


Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar de Seychellen vind je met een vertrekperiode tussen oktober 2018 tot maart 2019 en tussen mei tot juli 2019. Vluchten worden uitgevoerd door British Airways. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar de Seychellen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info vind je in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op de Seychellen te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Suggestie

Chez Lorna - Tripadvisorbeoordeling van 4,5/5. Prijs is per kamer, per nacht.

Cheap naar een tropisch eiland: vlieg voor maar €450 naar de Seychellen

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Cheap naar een tropisch eiland: vlieg voor maar €450 naar de Seychellen