Vluchten

Toverachtig Taipei: retourvluchten vanaf €339

Een deal van , 22. mrt. 2020 14:00

Ahoy Piraten,Heb jij al eens nagedacht over reizen naar Taiwan? Dit land staat niet bij iedere reiziger bovenaan de bucketlist en dat is juist goed nieuws! Juist hier beleef je nog een authentieke ervaring. Bezoek het prachtige meer Sun Moon, het adembenemende Taroko Gorge en vergeet vooral niet om een paar dagen in de bijzondere hoofdstad Taipei te verblijven! Onze tip voor de natuurliefhebbers: ga hiken in het Yushan National Park! De tickets vertrekken in oktober en november.

Ga naar het magische Taiwan
1. okt. 2020 - 31. dec. 2020
28. mrt. 2020 - 10. apr. 2020
Amsterdam
XiamenAir
Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Taiwan is het goedkoopst tussen oktober 2020 en december 2020. Je vertrekt vanaf Amsterdam. Vluchten worden veelal uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker op onze website en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool


Overstap

Bij sommige vluchten zal je een lange overstap in Xiamen, China moeten maken. Dit is natuurlijk een mooie kans om deze stad beter te leren kennen. Bij Xiamen Airlines kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis hotelovernachting tijdens je overstap. Lees hierover meer op de website van de maatschappij.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Taiwan te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressies

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren


Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Toverachtig Taipei: retourvluchten vanaf €339