Tripje naar Zuid-Frankrijk: 3-daagse stedentrip Biarritz slechts €99 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 16. jul. 2019 3:00

Ahoy Piraten! We hebben super goedkope vluchten gevonden naar het prachtige zuiden van Frankrijk! Biarritz is een prachtig historisch stadje aan de Atlantische kust en is een zeer geliefde badplaats onder toeristen en surfers. Geniet van de mooie lange zandstranden, de ruige kustlijn met indrukwekkende rotsen en de geweldige statige gebouwen. Boek nu deze 3-daagse stedentrip naar Biarritz voor slechts €99 inclusief vluchten en verblijf.

27. aug. 2019 - 24. nov. 2019
Hotel direct in het centrum!
Brussel
Tweepersoonskamer
8, 0/10 op Booking.com
Mogelijke reisdata

Vliegen naar Biarritz kan het goedkoopst in oktober. Om deze stedentrip zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Brussel Charleroi, deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hieronder alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Biarritz. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Tripje naar Zuid-Frankrijk: 3-daagse stedentrip Biarritz slechts €99 incl. vluchten & verblijf