Tropisch Belize: retourvluchten met Delta nu slechts €409

Een deal van , 12. feb. 2018 3:05

Arrr Piraten!

We hebben wederom goedkope tickets gevonden naar het bruisende Centraal-Amerika! Dit keer kun je met Delta (sommige legs uitgevoerd door KLM) naar het prachtige Belize voor slechts €409. Door de geweldige koraalriffen en de befaamde Blue Hole is dit land onder andere zeer populair bij duikers. Door de witte stranden, uitgestrekte jungles en de aanwezige flora en fauna komt echter iedere reiziger hier aan zijn trekken. Vluchten vertrekken vanaf Amsterdam en zijn te boeken voor vertrek tussen april en juni.

vanaf
409
p.p.

Tickets Belize Tijdperk: 2. apr. 2018 - 13. jun. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Belize

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Belize-City kan op verschillende data in de periode april - juni 2018 al voor €409! Vertrekken doe je vanuit Amsterdam, omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten wordt uitgevoerd door Delta (sommige gedeeltes door KLM) Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Belize!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Belize gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Belize.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen


Tropisch Belize: retourvluchten met Delta nu slechts €409 - 15

Tropisch Belize: retourvluchten met Delta nu slechts €409 - 13

Tropisch Belize: retourvluchten met Delta nu slechts €409 - 11

Tropisch Belize: retourvluchten met Delta nu slechts €409 - 9

Tropisch Belize: retourvluchten met Delta nu slechts €409 - 7

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.