Vluchten
vanaf 197€ p.p.

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197

Een deal van , 2. mrt. 2019 20:01

Ahoy Piraat!

Ook zo toe aan een tropische vakantie! Dat hoeft niet duur te zijn, want er zijn nu extreem goedkope vluchten naar Guadeloupe! Deze eilandengroep behoort tot Frankrijk, daardoor kan je vanuit Parijs nu goedkoop retourvluchten vinden. Je betaalt voor een rechtstreeks retourtje slechts €197! Kan je toch een extra cocktailtje halen op het relaxende strand. Wat wil je nog meer? Ohja, ze betalen hier trouwens ook met de Euro! Kortom, een geweldig reisje naar Frankrijk, maar dan met parelwitte stranden, tropische temperaturen en een azuurblauwe zee!


Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Guadeloupe kan in de maanden mei t/m november al vanaf €197. De goedkoopste data vind je in de maanden september en oktober. Je vertrekt vanaf Orly en vluchten worden meestal uitgevoerd door LEVEL. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Guadeloupe te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website. Hieronder vind je enkele suggesties voor je eerste nachten in Guadeloupe, waar je misschien rustig wilt bijkomen van de lange reis.

4*-La Creole Beach Hotel & Spa / Prijs voor een tweepersoonskamer, per nacht / score: 8,0/10

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197 - 12

Maison 15 min plages & shop / Prijs voor een tweepersoonskamer, per nacht / score: 9,0/10

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197 - 10

Impressie

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197 - 8

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197 - 6

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197 - 4

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197 - 2

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkoop! Retourvluchten naar tropisch Guadeloupe slechts €197