Vluchten
vanaf 291€ p.p.

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p.

Een deal van , 23. feb. 2021 9:45

Aloha Piraten!

Je kan nu goedkoper dan ooit een retourtje boeken naar Hawaii! Want voor slechts €291 vlieg je van Amsterdam naar Honolulu, Hawaii! Voor dit bedrag heb je wel een lange tussenstop in Dallas en op de terugweg 2 keer overstappen, je moet er wat voor over hebben.

Dit is echt een extreem laag bedrag om naar deze paradijselijke eilandgroep te vliegen. Lekker helemaal naar de andere kant van de wereld voor een bodemprijsje!

Deze vluchten zijn te boeken tussen augustus en november 2021. Wees er snel bij want OP=OP!

vanaf
291€
p.p.

Check deze vluchten Tijdperk: 22. aug. 2021 - 20. nov. 2021

Origine
Amsterdam
Bestemming
Honolulu

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p. - 8

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Hawaii kan al vanaf €291. De goedkoopste data vind je tussen augustus en november 2021. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen waaronder British Airways, Iberia, American Airlines en meer. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Hawaii te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p. - 6

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p. - 4

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p. - 2

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p.

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

ULTRA GOEDKOOP NAAR HAWAII! Boek NU je retourtje voor maar €291 p.p.