Unieke bestemming: vluchten Moskou slechts €79 retour of 5 dagen met verblijf slechts €123

Een deal van , 17. jan. 2018 2:04

Ahoy,

Weer eens iets anders dan Parijs of Rome: Moskou! Ongeacht in welk seizoen je deze stad wilt gaan bezoeken, ze stelt niet teleur met haar fascinerende geschiedenis, architectuur en grootsheid. Imposant Moskou laat je niet onberoerd achter. Naast sfeer proeven kan je hier architectonische hoogstandjes bekijken zoals het Kremlin en het Rode Plein. Ook de Russische cuisine is zeker de moeite waard om uit te proberen en vergaap je aan de mooiste kunst exposities. Je hoort het al, met ticket prijzen van slechts €79 kan een bezoekje aan deze bijzondere bestemming niet uitblijven.

vanaf
79
p.p.

Vluchten Moskou Tijdperk: 17. jan. 2018 - 31. mrt. 2018

Origine
Keulen
Bestemming
Moskou

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Moskou kan in de periode januari t/m maart 2018 al voor maar €79! Vertrekken doe je vanuit Keulen, omdat hier de prijzen het laagst liggen. Er zijn genoeg verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht!

Naar vluchten-tool

Visum voor Rusland

In Rusland geldt er een visumplicht. Regel daarom tijdig voor jouw bezoek een geldig visum om het land te bezoeken.

Accommodatie

Als je naar Moskou gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Moskou.

Naar hotel-tool

Unieke bestemming: vluchten Moskou slechts €79 retour of 5 dagen met verblijf slechts  €123  - 7

Unieke bestemming: vluchten Moskou slechts €79 retour of 5 dagen met verblijf slechts  €123  - 5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.