Vluchten
vanaf 317€ p.p.

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317

Een deal van , 25. jan. 2018 18:05

Ahoy Piraten!


Bij een vakantie naar Afrika kies je al snel voor een zonvakantie naar Egypte, Zanzibar of Kaapverdië en als je de natuur in wilt gaan zijn Zuid-Afrika, Mozambique en Namibië vaak favoriet. Kies echter voor iets anders en bezoek veelzijdig Ghana! Gelegen aan de Golf van Guinee, heeft Ghana zowel prachtige flora en fauna als goudgele stranden. Wil je meer weten over de veiligheid, vaccinaties en visa? Check dan deze pagina van de Nederlandse overheid. Je vliegt van Brussel-Zaventem naar de hoofdstad Accra voor slechts €317, vluchten worden uitgevoerd door het Portugese TAP. Vertrek is tevens mogelijk vanaf Amsterdam.

vanaf
317€
p.p.

Retourvluchten Ghana Tijdperk: 5. mrt. 2018 - 14. okt. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
Ghana

Vliegen naar Accra kan op verschillende data in de periode maart - oktober 2018 al voor €317! Vertrekken doe je vanuit Brussel-Zaventem, omdat hier de prijzen het laagst liggen. Vanaf Schiphol kun je tevens goedkoop vliegen. De vluchten wordt uitgevoerd door TAP Portugal. Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Ghana!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Ghana gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Ghana.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet al super klinkt, dan wordt het nu nog beter! De Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317 - 8

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317 - 6

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317 - 4

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317 - 2

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Verrassend Ghana: retourvluchten naar Accra nu slechts €317