Vluchten
vanaf 292€ p.p.

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour

Een deal van , 16. okt. 2017 16:07

Ahoy,

"Welcome to Miami", althans, binnenkort! We hebben nu ongelofelijk goedkope tickets gevonden naar Miami! Ook zo'n zin om te skaten over de welbekende boulevard van Miami, een stevige work-out te doen op Muscle Beach en om een duik te wagen in de Caribische zee? Je vliegt nu al retour voor maar €292! Dat zijn nog eens lekkere prijzen!

vanaf
292€
p.p.

Vluchten Miami Tijdperk: 17. okt. 2017 - 27. mrt. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Miami
  • Details

    Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 18
    Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 16


Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Miami is mogelijk in de periode oktober - maart 2018. Vluchten worden uitgevoerd door TUIfly en vertrekken vanuit Brussel.

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 14

Miami

Een bezoek aan Miami betekent het ervaren van een ideale mix tussen Amerika en Caribische invloeden. Hoewel de Amerikaanse regeltjes en wetten hier zeker merkbaar zijn in het openbare leven is het hier toch meer relaxed. Het subtropische klimaat draagt hier zeker voor een groot deel aan bij. Het feit dat Miami niet alleen een leuke vakantiebestemming is maar ook een metropool waar in totaal maar liefst vijf miljoen mensen wonen en werken zorgt ervoor dat de afstanden vrij groot zijn als je echt wat van de stad wilt zien. Als je geen zin hebt om teveel tijd in een auto te spenderen dan kun je er het beste voor kiezen om een hotel in Miami Beach te boeken, en dan bij voorkeur in het populairste deel South Beach.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het het makkelijkste om zelf een bijpassend verblijf te vinden in Miami. Deze vind je snel en gemakkelijk met de tool op onze website. Een verblijf boeken via Airbnb is tevens een goede en goedkope optie. Bekijk onze wishlist met leuke en betaalbare appartementen!

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 12

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Suggesties

Shalimar Motel: 3,5/5 score op Tripadvisor - €83 per nacht in 2-persoonskamer

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 10

Atton Brickell Miami: 4/5 score met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €180 per nacht in 2-persoonskamer

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 8

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 6
Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour - 2

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour

Vlieg goedkoop naar Miami voor slechts €292 retour