Vlieg goedkoop naar Rio de Janeiro, Brazilië, voor slechts €395 retour

Een deal van , 6. jan. 2018 6:10

Ahoy Vakantiepiraten,

Dankzij een mooie promotie vlieg jij nu voor een hele mooie prijs naar Rio de Janeiro. Wel raden wij je aan om bij het boeken van een ticket er een verzekering bij te nemen want je vliegt met Alitalia, een goede Italiaanse maatschappij, maar welke momenteel financiële moeilijke tijden ervaart. Rio staat bekend als de stad van de samba en de bossanova en is beroemd om zijn drukbezochte stranden, zoals Copacabana Beach en Ipanema, het reusachtige standbeeld Christus de Verlosser, welke behoort tot 1 van de 7 wereldwonderen. Maar dit is niet alles!

vanaf
395
p.p.

Tickets Rio de Janeiro Tijdperk: 1. mei. 2018 - 30. jun. 2018

Origine
Brussel
Bestemming
Rio de Janeiro

Mogelijke vertrekdata

Vertrekken is mogelijk op diverse data in mei en juni. De voorbeelden vind je hierboven weergegeven. Je vlucht vertrekt en keert terug van en naar Brussel. Staat jouw ideale vlucht er niet tussen? Niet getreurd, speel wat rond met de data in onze gemakkelijke vluchtentool om jouw ideale vlucht te vinden!

Naar vluchtentool

Zo bereik je het vliegveld

Opstappen doe je in Brussel Zaventem. Vervelend? Dat hoeft niet zo te zijn! Wij geven namelijk hier praktische tips hoe jij zo snel en makkelijk mogelijk het vliegveld bereikt.

Accommodatie

Je hebt natuurlijk een goede verblijfplaats nodig in Rio de Janeiro om jouw vakantie tot een daverend succes te maken. Kijk even rond op onze gemakkelijke tool om jouw ideale accommodatie te vinden. Ook is het een idee om op Airbnb te kijken om een accommodatie te vinden die perfect bij je past.

Naar hotel-tool

Vlieg goedkoop naar Rio de Janeiro, Brazilië, voor slechts €395 retour - 6
Vlieg goedkoop naar Rio de Janeiro, Brazilië, voor slechts €395 retour - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven