Vluchten
vanaf 455€ p.p.

Vlieg naar de paradijselijke Comoren, vanaf Schiphol slechts €455 retour!

Een deal van , 26. aug. 2019 17:02

Ahoy Piraat!

Zullen we eens een verhaaltje vertellen over die piraat die naar de Comoren ging? Nou die ging wel heel goedkoop vliegen naar een idyllisch eiland. Die piraat ben jij, je hoeft alleen deze prachtige aanbieding nog maar te boeken. Deze vliegtickets zijn namelijk veel goedkoper dan normaal, want deze vluchten gaan dus helemaal naar de Indische Oceaan, nabij Madagaskar. Je betaalt ervoor slechts €455, dat is toch een bodemprijsje. Boek dus snel en genieten van jouw paradijs!

vanaf
455€
p.p.

Details Tijdperk: 26. aug. 2019 - 26. okt. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Moroni

Mogelijke vertrekdata

Voordelig vliegen naar deze bestemming is mogelijk van maart tot en met mei 2019. De vluchten zijn het goedkoopst vanaf Amsterdam. De vluchten worden bijvoorbeeld uitgevoerd van. In de bovenstaande tabel vind je verschillende laag-geprijsde voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het makkelijk om zelf een bijpassend verblijf te vinden. Deze vind je snel met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Vlieg naar de paradijselijke Comoren, vanaf Schiphol slechts €455 retour! - 4

Vlieg naar de paradijselijke Comoren, vanaf Schiphol slechts €455 retour! - 2

Vlieg naar de paradijselijke Comoren, vanaf Schiphol slechts €455 retour!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Vlieg naar de paradijselijke Comoren, vanaf Schiphol slechts €455 retour!