VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Vlieg naar het ontspannen Bali, Indonesië, voor slechts €409 retour

Vlieg naar het ontspannen Bali, Indonesië, voor slechts €409 retour

Ahoy,

Weinig plekken op aarde die zo tot de verbeelding spreken als prachtig Bali. Dit eiland is geschikt voor iedere vakantieganger. Party-hard, helemaal zen, eindeloos op het strand, golven pakken met je surfplank of duiken in het prachtige noorden, alles kan op Bali. Mocht je dit graag zelf eens meemaken of ga je graag weer terug om van de Balinese schoonheid te genieten, dan hebben wij nu een goede deal voor je. Je vliegt namelijk voor slechts €409 naar deze droombestemming in Indonesië! Je vertrekt vanaf Amsterdam en de vluchten zijn te boeken voor mei en juni. Sla je slag!

vanaf
409
p.p.

Vluchten Bali Tijdperk: 8. mei. 2018 - 20. jun. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Bali

Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van naar Bali kan op verschillende data in mei en juni. Vertrek is vanaf Amsterdam, vluchten worden uitgevoerd door China Airlines of China Southern. Deze airline is onderdeel van Sky Team en wordt beoordeeld als een 4*-maatschappij, meer info vind je via Skytrax. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Denpasar, Bali. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Bali gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Bali. Check ook zeker Airbnb voor de beste en goedkoopste accomodaties!

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Impressie Bali


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Wat denk je