Vluchten
vanaf 53€ p.p.

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour!

Een deal van , 14. aug. 2020 14:02

Ahoy Piraat!

Staat IJsland nog op je lijstje en vind je dat je echt een keer het land moet bezoeken? Nou het kan, en het kan GOEDKOOP! Je hebt al een retourvlucht vanaf Dortmund Airport voor maar €53 retour! Bovendien zijn er veel verschillende data beschikbaar! Boek ze snel en ontdek het magische eiland.

Het eiland staat vol met prachtige warmwaterbronnen, met idyllische dorpjes en een heerlijke natuur. Niet alleen het eiland zelf is een spektakel, ook als je in de nachtelijke uren naar boven kijkt, maak je kans om het noorderlicht te spotten!


Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour! - 12

Vliegmogelijkheden

Vliegen naar IJsland is het goedkoopst in september tot en met maart 2021. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Dortmund. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar IJsland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in IJsland.

Naar hotel-tool

Impressie

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour! - 10

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour! - 8

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour! - 6

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour! - 4

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour! - 2

Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


Vlieg naar het magische IJsland! Je boekt al een retourvlucht voor €53 retour!