Vluchten
vanaf 31€ p.p.

WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31

Een deal van , 22. dec. 2020 15:02

Ahoy Piraat!

WAUW, wauw, wauw, vlieg volgend jaar goedkoop naar Krakau! Tja, een stad waar je wel van geniet, dat ligt wel in het verschiet! Een retourlucht kost slechts €31 en brengt je heen en terug naar deze Poolse stad, waar historie en genieten hand in hand samen gaan.

Bezoek het heftige Auschwitz, ontdek één van de oudste bewaarde pleinen van Europa en drink Poolse biertjes alsof het water is. Krakau vraagt om in 2021 ontdekt te worden, dus boek je tickets en wees erbij!

vanaf
31€
p.p.

Details Tijdperk: 1. apr. 2021 - 30. sep. 2021

Origine
Eindhoven
Bestemming
Krakau

WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31 - 8

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Krakau hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 24 t/m 27 mei 2021. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Brussel Charleroi of Amsterdam te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Huurauto

Krakau en omgeving kan je ook ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf in deze regio te halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Impressie

WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31 - 6

WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31 - 4

WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31 - 2

WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.


WAUW! In mei een retourtje Krakau! Veel data beschikbaar vanaf slechts €31