Vluchten
vanaf 392€ p.p.

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour!

Een deal van , 20. okt. 2019 14:02

Ahoy Piraat!

Vandaag hebben we vliegtickets gevonden naar Bangkok. De Thaise hoofdstad staat bekend als hectische en vooral drukke stad waar goed te vertoeven valt. Ook is het de perfecte stad om als uitvalsbasis te gebruiken. Je kunt nu vliegen vanaf Amsterdam of Düsseldorf vanaf €392! Dat is belachelijk goedkoop!

Door met Xiamen Air of Air China te vliegen ben je vele honderden euro's goedkoper uit. Zo kun je voordelig vliegen en profiteren van een gunstige vlucht.

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 20

vanaf
392€
p.p.

Details Tijdperk: 20. okt. 2019 - 31. mrt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Bangkok

Vertrekmogelijkheden

Vliegen naar Bangkok is het goedkoopst in januari, februari en maart 2020. In dit voorbeeld vlieg je vanaf Amsterdam. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Royal Jordaniën of Turkish Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Bangkok gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Bangkok.

Naar hotel-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Impressie

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 12

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 10

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 8

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 6

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 4

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour! - 2

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Vlieg naar Bangkok vanaf Amsterdam of Düsseldorf voor maar €392 retour!