Vluchten
vanaf 472€ p.p.

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472

Een deal van , 25. sep. 2018 11:03

Ahoy!

Zet deze maar op je lijstje: Colombia! Natuurlijk berucht om haar verleden, maar ondertussen een van de veiligste landen van Zuid-Amerika en een geliefde vakantiebestemming. Hier vind je weelderige natuur, een rijke cultuur, vriendelijke mensen en prachtige historische steden. Bezoek Colombia nog snel voordat de grote stromen toeristen het land zullen ontdekken. Met deze tickets vanaf Amsterdam kun je nu al voor €472 retour vliegen naar de hoofdstad Bogotá. Deze stad is het perfecte startpunt voor een prachtige rondreis. Vluchten worden uitgevoerd door Air Europa en zijn te boeken voor een vertrek tussen oktober en februari!

vanaf
472€
p.p.

Check de tickets Tijdperk: 10. okt. 2018 - 6. feb. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Bogota

Reisinformatie

Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Bogotá kan op verschillende data van oktober tot en met februari. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door Air Europa. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Colombia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Miles sparen

Flying Blue (het frequent flyer programma van KLM en Air France) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk na 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel

Kaart aanvragen

Accommodatie

Als je naar Colombia gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Suggesties

NH Bogotá Metrotel Royal- Tripadvisorbeoordeling van 4/5 incl. Certificate of Excellence. Prijs is voor tweepersoonskamer, per nacht

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 14

Impressie Bogotá en Colombia

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 12

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 10

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 8

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 6

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 4

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472 - 2

Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Vliegtickets Bogotá, Colombia: retourvluchten slechts €472