Vluchten
vanaf 358€ p.p.

Goedkope vliegtickets! Directe retourvluchten naar Canada slechts €358

Een deal van , 5. feb. 2019 18:00

Ahoy Piraten!

Een vakantie in Canada heeft voor ieder wat moois te bieden. Het land van waanzinnige natuur, prachtige wildlife en bruisende steden. We hebben nu goedkope retourvluchten gevonden vanaf Amsterdam, je vliegt al vanaf €358 retour naar Canada. Verblijf bijvoorbeeld de eerste paar dagen in Toronto om vervolgens de natuur op je eigen gemak te ontdekken. Een absolute aanrader is om een autovakantie of campervakantie ervan te maken. We hebben goedkope vliegtickets naar zowel Toronto, als Montreal gevonden.


Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Canada kan van februari tot en met juni 2019. De goedkoopste opties vertrekken vanuit Amsterdam. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere Air Canada en Air Transat. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Canada gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Canada.

Naar hotel-tool


Impressie

Goedkope vliegtickets! Directe retourvluchten naar Canada slechts €358 - 6

Goedkope vliegtickets! Directe retourvluchten naar Canada slechts €358 - 4

Goedkope vliegtickets! Directe retourvluchten naar Canada slechts €358 - 2

Goedkope vliegtickets! Directe retourvluchten naar Canada slechts €358

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Goedkope vliegtickets! Directe retourvluchten naar Canada slechts €358