Vluchten
vanaf 468€ p.p.

Droombestemming! Retourvluchten naar de tropische Comoren slechts €468

Een deal van , 18. feb. 2019 19:00

Ahoy Piraten!

Grote kans dat je nog niet hebt gehoord van de Comoren eilandengroep, maar deze bestemming is voor vele reizigers echt een droomplek. De Comoren zijn een tropische eilandengroep ten oosten van Afrika en ontstaan door vulkaanuitbarstingen. Je vindt hier bijvoorbeeld bijzondere koraalriffen en unieke vissoorten. Vaak wordt een vakantie naar de Comoren gecombineerd met een vakantie op Madagascar. We hebben via onze vluchten-tool hele goedkope vliegtickets gevonden. Je vliegt vanaf Amsterdam al voor €468 per persoon retour.

vanaf
468€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 18. feb. 2019 - 18. apr. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Comoren

Mogelijke vertrekdata

Voordelig vliegen naar deze bestemming is mogelijk van maart tot en met mei 2019. De vluchten zijn het goedkoopst vanaf Amsterdam. De vluchten worden bijvoorbeeld uitgevoerd van. In de bovenstaande tabel vind je verschillende laag-geprijsde voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het makkelijk om zelf een bijpassend verblijf te vinden. Deze vind je snel met de tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Droombestemming! Retourvluchten naar de tropische Comoren slechts €468 - 4

Droombestemming! Retourvluchten naar de tropische Comoren slechts €468 - 2

Droombestemming! Retourvluchten naar de tropische Comoren slechts €468


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Droombestemming! Retourvluchten naar de tropische Comoren slechts €468