Vluchten
vanaf 699€ p.p.

Unieke kans! Vliegtickets Easter Island nu slechts €699

Een deal van , 1. mrt. 2019 11:01

Ahoy!

Een unieke kans! Je kunt nu het afgelegen Easter Island (Paaseiland) bezoeken, dat wereldberoemd is door de beelden met grote hoofden. Dit eiland ligt in de zuidelijke Stille Oceaan en is officieel onderdeel van Chili (al ligt het meer dan 3700 kilometer van het vasteland). Met recht een exotische bestemming, maar nu te bezoeken met tickets voor slechts €699! Vluchten worden uitgevoerd door Latam en vertrekken vanaf Frankfurt.

vanaf
699€
p.p.

Boek tickets Tijdperk: 12. mrt. 2019 - 20. sep. 2019

Origine
Frankfurt am Main
Bestemming
Easter Island

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Easter Island vind je met een vertrekperiode in de maanden maart tot en met september. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Easter Island. Vluchten worden uitgevoerd door Latam. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf op Easter Island te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool

Suggesties

Chez Steve Residence Kyle Mio - Beoordeling van 8m4/10. Prijs voor een 3-persoonskamer per nacht

Unieke kans! Vliegtickets Easter Island nu slechts €699 - 6

Impressie

Unieke kans! Vliegtickets Easter Island nu slechts €699 - 4

Unieke kans! Vliegtickets Easter Island nu slechts €699 - 2

Unieke kans! Vliegtickets Easter Island nu slechts €699

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Unieke kans! Vliegtickets Easter Island nu slechts €699