Vluchten
vanaf 6€ p.p.

Vliegtickets Edinburgh: retourvluchten nu slechts €6

Een deal van , 4. jan. 2019 13:04

Ahoy!

Het is sale bij Ryanair, dus lage prijzen voor fijne reizen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een retourtje naar Edinburgh voor slechts €6? De Schotse stad is altijd een bezoekje waard en met zo'n goedkope tickets naar Edinburgh is de keuze natuurlijk wel heel makkelijk. Het zijn last minute tickets, want het goedkoopste vertrek vind je van januari tot en met februari. Wacht niet te lang, de prijzen kunnen snel weer stijgen.

vanaf
6€
p.p.

Check tickets Tijdperk: 9. jan. 2019 - 6. feb. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Edinburgh

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Edinburgh kan in de maanden januari t/m februari 2019 al vanaf €6. Je vertrekt vanaf Eindhoven en vluchten worden uitgevoerd door Ryanair Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Schotland te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Vliegtickets Edinburgh: retourvluchten nu slechts €6 - 6

Vliegtickets Edinburgh: retourvluchten nu slechts €6 - 4

Vliegtickets Edinburgh: retourvluchten nu slechts €6 - 2

Vliegtickets Edinburgh: retourvluchten nu slechts €6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Vliegtickets Edinburgh: retourvluchten nu slechts €6