Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364

Een deal van , 27. mrt. 2019 8:00

Ahoy Piraten!

Het ultieme vakantiegevoel vind je op de Filipijnen. Dit land bestaat uit meer dan 7000 eilanden, dus als je op zoek bent naar privé stranden ben je op het juiste adres. Neem je snorkel mee en ontdek de adembenemende onderwaterwereld. We hebben via onze vluchten-tool nu hele goedkope retourvluchten gevonden. Voor slechts €364 tik je al een retourticket van Amsterdam naar Manilla op de kop. Vanaf Manilla vlieg je makkelijk naar verschillende eilanden, zoals Palawan, Boracay, Coron en Cebu. De goedkoopste data vind je in mei, juni, september en oktober.

vanaf
364
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 27. mrt. 2019 - 27. mei. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Filipijnen

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar de Filipijnen kan in mei, juni, september en oktober. De goedkoopste opties vertrekken vanuit Amsterdam. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door China Southern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Filipijnen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Filipijnen. Hieronder een paar suggesties voor jouw eerste dagen in Manilla.

Naar hotel-tool


Reddoorz Plus @ Ruby Las Pinas - 9,3/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364 - 10

Makati Palace Hotel - 7,6/10 score. Prijs is per kamer, per nacht.

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364 - 8

Naar hotel-tool


Impressie

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364 - 6

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364 - 4

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364 - 2

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Fantastisch Filipijnen! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €364