Vliegtickets Filipijnen: retourvluchten naar Manila nu slechts €375

Een deal van , 25. aug. 2018 7:02

Ahoy!

Staan de Filipijnen ook hoog op jouw verlanglijstje? Dan is dit je kans om dit unieke land te gaan ontdekken! We hebben namelijk scherp geprijsde tickets gevonden naar de hoofdstad van de Filipijnen: Manilla. Je bent voor een retourtje namelijk slechts €375 kwijt! Dit is de ideale start van een rondreis door dit indrukwekkende land of het begin van een onvergetelijke reis door Azië! Daarnaast zijn deze tickets ook te boeken tijdens Kerstmis. Wees er snel bij!

vanaf
375
p.p.

Check de tickets Tijdperk: 12. sep. 2018 - 30. dec. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Manilla

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar de Filipijnen kan in juni. De goedkoopste opties vertrekken vanuit Amsterdam. In de bovenstaande tabel vind je enkele voorbeelddata. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Airlines of China Eastern. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Filipijnen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Filipijnen.

Naar hotel-tool

Vliegtickets Filipijnen: retourvluchten naar Manila nu slechts €375 - 14

Vliegtickets Filipijnen: retourvluchten naar Manila nu slechts €375 - 12

Vliegtickets Filipijnen: retourvluchten naar Manila nu slechts €375 - 10

Vliegtickets Filipijnen: retourvluchten naar Manila nu slechts €375 - 8

Vliegtickets Filipijnen: retourvluchten naar Manila nu slechts €375 - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.