Last minute retourvluchten Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife vanaf €5

Een deal van , 10. jan. 2019 4:00

Ahoy Piraten!

Hier gaan we niet te veel woorden aan vuil maken, zo goedkoop zien we een retourtje naar de Canarische Eilanden bijna nooit! Je vliegt al voor slechts €5 retour naar Lanzarote of Fuerteventura. Ideaal dus, als je nog op zoek bent naar een zonnige last minute. Liever vliegen naar een van de andere Canarische Eilanden? Dan hebben we ook voor het gemak vluchten vanaf Tenerife en Fuerteventura toegevoegd. Om te profiteren van deze deal boek je via onze vluchten-tool. OP = OP!

vanaf
5
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 11. jan. 2019 - 10. mrt. 2019

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Gran Canaria

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar de Canarische Eilanden kan in de januari tot en met februari al vanaf €5! Vertrekken doe je vanuit Dusseldorf of Weeze, omdat hier de prijzen het laagst liggen. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Laudamotion of Ryanair. Staat jouw perfecte vlucht niet tussen het lijstje hierboven? Niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht naar Canarische Eilanden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar de Canarische Eilanden gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op de Canarische Eilanden.

Naar hotel-tool


Impressie

Last minute retourvluchten Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife vanaf €5 - 4

Last minute retourvluchten Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife vanaf €5 - 2

Last minute retourvluchten Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife vanaf €5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Last minute retourvluchten Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote en Tenerife vanaf €5